Пътят на хляба от древни времена до наши дни. Използване на консерванти при производството на хляб и хлебни изделия

Венцислав Харалампиев Професионална гимзания по туризъм „Иван П. Павлов“ – Русе https://doi.org/10.53656/voc21.16hliab Резюме. Хлябът винаги е присъствал на трапезата, още ...

Био и екопродукти

Християна Янкова Професионална гимназия по туризъм „Иван П. Павлов“ – Русе https://doi.org/10.53656/voc21.17bio Резюме. В тази тема ще разгледаме как се ...

Развитие на дигитална грамотност в обучението по технологии и пред-приемачество в VIII клас

Маргарита Таушанова Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград https://doi.org/10.53656/voc21.24digi Резюме. В статията се акцентира върху дигиталните компетентности, дигиталната грамотност и ...

Предпочитан начин на управление и комуникационни характеристики на роботите асистенти в зависимост от индивидуалните нужди на потребителите

1)Доц. д-р Маргарита Бакрачева, 2)доц. д-р Найден Шиваров 1) Софийски университет „Св. Климент Охридски“ 2) Институт по информационни и комуникационни ...

Напред към следващата мисия

Милена Маринова-Димитрова Средно училище „Бачо Киро“ – Павликени https://doi.org/10.53656/voc21.26misia Резюме. Днес най-голямото предизвикателство пред образователната система е начинът, по който ...

Образователни и културни политики в периода от 2012 до 2020 г. спрямо внедряването на интеркултурни образователни програми за етно- графски и исторически музей

Елена Витанова СУ „Св. Климент Охридски“ https://doi.org/10.53656/voc21.27kult Резюме. Музейното образование, което създава условия хората да разбират по-добре своята собствена култура ...

Страница 574 от 1224 1 573 574 575 1,224

Последни публикации

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.